Welkom bij CVG Callewier

Studiebureau actief in Vlaanderen en Wallonië.

Meer dan 500 lopende projecten, 21 jaar actief als veiligheidscoördinator ontwerp en verwezenlijking.

Voorstelling.

Mijn naam is Erwin Callewier, 60 jaar, gehuwd met Kristien Crommelinck, vader van Hannelore en Bert en grootvader van Anna-Maria, Aurora, Lucien en Corre. 

In 2001 ben ik afgestudeerd als preventieadviseur niv. 2 en veiligheidscoördinator niv. B in Brugge. Deze taak heb ik uitgevoerd tot december 2012 bij Descamps Dekoratie NV in Kortrijk waar ik 26 jaar heb gewerkt. In het bedrijf was ik naast preventieadviseur/veiligheidscoördinator/milieuverantwoordelijke ook ICT verantwoordelijke en tot 2001 supervisor.

In april 2001 heb ik de taak van veiligheidscoördinator ontwerp en verwezenlijking aangenomen. Door mijn 41 jaar beroepservaring in de bouwsector, zowel in een ontwerpbureau als op de werven, voldoe ik aan alle wettelijke bepalingen. 

In januari 2007 ben ik gestart in bijberoep om vanaf januari 2013 volledig in hoofdberoep de taak van veiligheidscoördinatie uit te voeren. Door de vraag om het totaal pakket aan te bieden doe ik sinds 2007 beroep op een betrouwbaar studiebureau die zowel EPB, ventilatie, blowerdoor en rioleringskeuring aanbiedt.